Uvjeti poslovanja

Dolazak

Vrijeme prijave (check in) u apartman je od 15:00 do 18:00 sat. Ukoliko nije dogovoreno točno vrijeme dolaska, potrebno je javiti se domaćinu barem jedan sat prije dolaska. Pri dolasku u apartman, dočekat će vas domaćin, uzeti vaše podatke s osobne ili putovnice, dati vam ključeve od apartmana, password za Wi-Fi te odgovoriti na sva pitanja. Svaki gost u apartmanu dobiva mali, srednji i veliki ručnik te ima uvid u brošure o Zagrebu i plan grada Zagreba. Plaćanje je potrebno  dovršiit prije ili na dan ulaska u apartman prema definiranim pravilima.

Odlazak

Vrijeme odjave (check out) iz apartmana je do 11:00 sati (ukoliko nije dogovoreno drugačije s domaćinom). Pri odjavi iz apartmana potrebno je zatvoriti sve prozore, ugasiti svjetla i grijanje/klima uređaj, a ključ predati domaćinu. Prije izlaska provjerite apartman. Ukoliko je nastala šteta u apartmanu, potrebno je istu prijaviti domaćinu. U slučaju da je nešto zaboravljeno u apartmanu, potrebno je odmah kontaktirati domaćina.

Opća pravila

  • Prilikom izvršene rezervacije, potvrđujete da ste upoznati s Uvjetima poslovanja (rezerviranja) te da ih u cijelosti prihvaćate
  • Plaćanje se odvija preko računa
  • Povrat akontacije nije moguće tražiti u slučaju otkazivanja ili nedolaska gosta
  • U slučaju da želite izmijeniti rezervaciju izvršenu prema zahtjevu, potrebno je to učiniti pismeno e-mailom.
  • Apartman se iznajmljuje u cijelosti. Kao jedna smještajna jedinica može prihvatiti do 4 osobe. Obavezni dnevni najam apartmana je do 2 osobe i iznosi 70 EUR/dan, a za 4 osobe je 100 EUR /dan,
  • Apartman je moguće unajmiti za cijeli mjesec, cijena po dogovoru. U cijenu je uključeno:
    • čišćenje apartmana 2 x mjesečno
    • izmjena posteljine i ručnika 2 x mjesečno

 

Boravišna pristojba

Prema važećem Zakonu o boravišnoj pristojbi, gost nije dužan platiti istu, već je apartman Mihael preuzima na sebe.

 

 

A company website will provide a vast assortment of writing essay information regarding the composing service you’re thinking about.